onsdag 1 december 2010

REKTORER PÅ HAL IS

Ibland är det kul med personalvård. Särskilt är det spännande när man ska få chansen att testa något nytt. Vi är ju tågluffare - även i ledningen. Sagt och gjort. Under tisdagskvällen begav vi oss till Brätte ishall och målet var att lära oss sporten curling. På med hjälmarna ( lite töntiga som ni ser på bilden ) och fästa glidsula under vänsterskon. Mer behövs inte för att börja testa. Och testa gjorde vi. Hellre än bra, men kul var det. Riktigt kul. Det är dessutom riktigt kul att träffa arbetskamrater på ett annat sätt än i det vardagliga arbetet. Man lär liksom känna varandra på nya sätt.
Hur det gick? Ja, till en början var det halt, svårt och obalanserat. Efter en stunds tränande och goda råd från våra trevliga coacher så blev stabiliteten bättre och det var riktigt kul att piska upp lag Hasselholm/Wallin med 5 - 0. Lite som att stjäla godis från småbarn.
Vill bara avsluta med att släktskryta lite kring min kusin Ragnar.

Lag Kamp

Lag Kamp representerade Sverige i curling vid världsmästerskapet och Europamästerskapet 1977. Laget leddes av skippern Ragnar Kamp. Övriga deltagare var Christer Mårtensson, Håkan Rudström och Björn Rudström. Ragnar Kamp ledde också andra lagkonstellationer som representerade Sverige vid världsmästerskapet 1975 och 1980.

Meriter 

  • Europamästerskap Gold medal with cup.svg
    • Guld 1977
  • Världsmästerskap Gold medal with cup.svg
    • Guld 1977

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar