måndag 31 januari 2011

DET HANDLAR OM BEMÖTANDE - ALLT HANDLAR OM BEMÖTANDE!!!

Det är ett underskattat faktum. Det goda bemötandet. Inget företag blir långlivat om man inte ger kunderna ett gott bemötande. Rykten färdas snabbt och kunderna skickar självklart signaler om en affär, skola, frisörsalong eller en hantverkare har god service eller ett trevligt och socialt sätt att agera. Detta genererar nya kunder och ett positivt berömskvaller.

För oss på Fridaskolan är det goda sociala bemötandet något självklart och naturligt. Vi vill att människor inom vår organisation skall trivas. Vi vill att föräldrar och elever ska känna att de bemöts på ett trevligt och respektfullt vis. Alla besökare skall möta en utsträckt hand och en välkomnande attityd från oss anställda. Detta är så viktigt eftersom alla som besöker vår skola med all säkerhet kommer att föra ryktet om det trevliga bemötandet till många vänner och bekanta. Dessutom är det självklart kul och trevligt att skapa goda relationer. Att erbjuda en kaffekopp eller att erbjuda hjälp är sannerligen ingen besvärande arbetsuppgift.

Vi är mycket stolta över den stämning som finns på Fridaskolan och Frida Förskola. Många av de gäster som besöker oss vittnar om att de känner av den positiva stämningen så fort de träder in i våra lokaler.

Vi lovar att fortsätta att vara trevliga, positiva och hjälpsamma. Det tjänar alla på.
Här nedan följer en högst individuell och subjektiv lista på ställen där jag påfallande ofta möta av ett gott socialt bemötande i Trollhättan med omnejd.

1. Receptionen polishuset
2. Flugger färg
3. Handelsbanken
4. Klockmäster
5. Lundborgs herrkläder - Vänersborg
6. Rörledningsfirman Bröderna Erlandsson
7. A & O restaurang
8. Resia
9. Lottas Sparköp
10. Lindhes Foto

Vad var det jag sa: Rykten sprids!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar