fredag 22 juni 2012

FEMMORNAS GRADUATION
Ovan ser ni en massa bilder från den festliga kvällen som vi benämner "Femmornas Gratulation". Den där kvällen då femmorna skall visa upp och redovisa sina framgångar i skilda kategorier.
Pedagogerna hade tillsammans med eleverna förberett en rad uppvisningar. Själva arrangemanget med välkomstdryck, mat och allt övrigt fixade föräldragruppen.
Först fick besökarna se en dans som eleverna framförde i idrottshallen. Därefter fördelade sig elever och föräldrar i sex grupper för nu var det dags för redovisningen. Eleverna berättade om sin utveckling i:
1. Tre kunskapsutvecklingsaspekter
2. Sina sociala framgångar
3. Studieförmågeutveckling
4. Memorable moments

Allt rullade på helt strålande och föräldrana applåderade och gav uppmuntrande kommentarer.
När denna del var avklarad begav sig alla elever in i matsalen där ett mycket snyggt festbord mötte dem. När de hittat sin bordsplacering gällde det att leva upp till den gedigna vett & etikettkurs som alla elever genomgått. Och som levererade! Det blev en oförglömlig kväll. Dra ut stolar åt tjejerna, elevtal, konversationer, strålande bordsskick och många skratt. Rektorn höll tal och berättade vilka yrken som eleverna kommer att få när de är klara med studierna. En spåmaskin hade hjälpt honom att få fram alla fakta.
När klockan nått halv elva var det nöjda elever, extremt stolta lärare och imponerade föräldrar som sammanfattade kvällen. Som eleverna hade växt som individer! Vilken afton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar